۱۶ شهریور ۱۴۰۵، ۱۳:۲۶

دستگیری شرور سابقه‌دار در جنوب قزوین با تیراندازی پلیس

دستگیری شرور سابقه‌دار در جنوب قزوین با تیراندازی پلیس

قزوین- فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار و مخل نظم عمومی در مناطق جنوبی شهر قزوین خبر داد که هنگام فرار با تیراندازی مأموران زمین‌گیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدقاسم طرهانی اظهار کرد: در پی اطلاع مأموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین از فعالیت‌های مجرمانه یکی از اراذل و اوباش در محله‌های جنوب شهر، شناسایی و دستگیری این فرد در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های تخصصی مأموران نشان داد این فرد سابقه‌دار است و در مقاطع مختلف با ایجاد مزاحمت‌های خیابانی و رفتارهای هنجارشکنانه موجب سلب آسایش شهروندان و برهم خوردن آرامش خانواده‌ها شده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: مأموران با هماهنگی مرجع قضایی و انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، پس از چند شبانه‌روز تعقیب و مراقبت، متهم را در یکی از خیابان‌های شهر شناسایی کردند.

طرهانی تصریح کرد: متهم پس از مشاهده مأموران قصد فرار از محل را داشت که مأموران با اقدام قانونی و پس از تیراندازی، وی را هدف قرار داده و زمین‌گیر کردند.

وی در پایان تأکید کرد: پلیس با افرادی که با اقدامات مجرمانه و هنجارشکنانه موجب ایجاد ناامنی و سلب آسایش شهروندان شوند، برابر قانون و با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

کد مطلب 6940070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha